Linia do pączków z ciasta parowanegoSelo
SSB2000
Linia do pączków z ciasta parowanego
Selo
SSB2000
Rok produkcji
2022
Stan
Używane
Lokalizacja
Misterton 

Pokaż obrazy
Pokaż mapę
Dane dotyczące maszyny
- Opis/nazwa maszyny:
- Linia do pączków z ciasta parowanego
- Producent:
- Selo
- Model:
- SSB2000
- Rok produkcji:
- 2022
- Stan:
- dobry, jak nowy (używany)
- Sprawność:
- w pełni sprawny
Cena i lokalizacja
- Lokalizacja:
- Stockwith Rd 4, DN10 4ES DN10 4ES, United Kingdom

Zadzwoń
Szczegóły oferty
- Identyfikator ogłoszenia:
- A190-63216
- Numer referencyjny:
- 3329
- Ostatnio aktualizowane:
- 02.05.2025
Opis
Selo SSB2000 Linia do pączków na parze
2022, SSB 2000 jest przeznaczona do ciągłej produkcji pączków na parze, zaczynając od podawania blach do tunelu parowego z ciągłym transportem za pomocą taśmociągów. Na początku SSB 2000 blachy do pieczenia są smarowane i wypełniane ciastem, a następnie umieszczane na taśmie przenośnika, która przejmuje wypełnione blachy do pieczenia w celu przeniesienia do tunelu parowego. Ciasto na pączki jest parowane w różnym przedziale czasowym, w zależności od receptury i wielkości produktu. Po procesie parowania blachy z gotowymi pączkami na parze są automatycznie wyjmowane i transportowane, podczas gdy w międzyczasie blachy są ponownie napełniane i krążą bez mycia. Maksymalna wydajność SSB 2000 wynosi około 20 000 pączków na parze na godzinę. Maksymalna wydajność parowanych mini pączków na godzinę wyniesie około 45 000. Nigdy nie były używane w produkcji. Z instrukcjami / rysunkami / specyfikacją techniczną.
Nedpfxewg Equs Aamsdd
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
2022, SSB 2000 jest przeznaczona do ciągłej produkcji pączków na parze, zaczynając od podawania blach do tunelu parowego z ciągłym transportem za pomocą taśmociągów. Na początku SSB 2000 blachy do pieczenia są smarowane i wypełniane ciastem, a następnie umieszczane na taśmie przenośnika, która przejmuje wypełnione blachy do pieczenia w celu przeniesienia do tunelu parowego. Ciasto na pączki jest parowane w różnym przedziale czasowym, w zależności od receptury i wielkości produktu. Po procesie parowania blachy z gotowymi pączkami na parze są automatycznie wyjmowane i transportowane, podczas gdy w międzyczasie blachy są ponownie napełniane i krążą bez mycia. Maksymalna wydajność SSB 2000 wynosi około 20 000 pączków na parze na godzinę. Maksymalna wydajność parowanych mini pączków na godzinę wyniesie około 45 000. Nigdy nie były używane w produkcji. Z instrukcjami / rysunkami / specyfikacją techniczną.
Nedpfxewg Equs Aamsdd
Ogłoszenie zostało przetłumaczone automatycznie. Błędy w tłumaczeniu są możliwe.
Dostawca
Wskazówka: Zarejestruj się bezpłatnie lub zaloguj, aby uzyskać dostęp do wszystkich informacji.
Zarejestrowany od: 2014
Wyślij zapytanie
Telefon & Fax
+44 20 38... ogłoszenia
Te ogłoszenia również mogą cię zainteresować.
Ogłoszenia
Frankfurt nad Menem
759 km
Dzielarka do bułek
FortunaA4
FortunaA4
Ogłoszenia
Suffolk
1 257 km
Wytłaczarka ciśnieniowa do pączków
Krispy Kreme DoughnutsExtruder - 6 head
Krispy Kreme DoughnutsExtruder - 6 head
Twoje ogłoszenie zostało pomyślnie usunięte
Wystąpił błąd























