Maszyna do formowania i napełnianiaRheon
VX202
Maszyna do formowania i napełniania
Rheon
VX202
Stan
Używane
Lokalizacja
Warszawa 

Pokaż obrazy
Pokaż mapę
Dane dotyczące maszyny
- Opis/nazwa maszyny:
- Maszyna do formowania i napełniania
- Producent:
- Rheon
- Model:
- VX202
- Stan:
- po remoncie generalnym (używany)
Cena i lokalizacja
- Lokalizacja:
- Marywilska 28, 03-228 Warszawa, PL
Zadzwoń
Szczegóły oferty
- Identyfikator ogłoszenia:
- A185-12926
- Ostatnio aktualizowane:
- 14.02.2025
Opis
Używana dzielarka bezstresowa VX 202 Rheon
Rheon VX to seria bezstresowych dzielarek, które mogą dzielić większość ciast - nawet bardzo wilgotne. Od chleba żytniego w blasze po włoski chleb płaski ciabatta.
Najważniejsze zalety urządzenia:
- Maszyna dzieli ciasto nie według objętości, ale według wagi – stąd dokładność masy każdego produktu,
- W procesie podziału ciasta maszyna nie wywiera nacisku na samo ciasto, ale wręcz przeciwnie, nadal wyrabia ciasto wewnątrz maszyny – w związku z tym gluten ciasta nie ulega zniszczeniu, a pozostaje "żywe" - dlatego nie są wymagane żadne chemiczne dodatki do żywności,
- Maszyna jest niezwykle kompaktowa i cicha – stąd wolna powierzchnia w produkcji i spokojna praca podczas cięcia ciasta,
- Pod względem niezawodności nasze maszyny zajmują pierwsze miejsce wśród takich maszyn – dlatego długi okres pracy maszyny (żywotność produkcji wynosi 25 lat),
- Maszyna jest wyposażona w Panel sterowania "Touch Screen",
- Maszyna współpracuje z każdym rodzajem ciasta (z wyjątkiem ciasta francuskiego), o dowolnej twardości wilgotności i składzie.
Dane techniczne:
Dedpfxjvy Ua Te Ab Ujwc
- Wydajność: do 800 kg/h,
- Szerokość testu na wyjściu: 130-150 mm,
- Szeregowość: 1 lub 2 rzędy,
- Zakres ciasta w jednym rzędzie 150 - 1200 g,
- Zakres ciasta w dwóch rzędach 75- 600 g.
- Lej na 42 l (ok 20-30 kg ciasta).
Gwarancja: 6 miesięcy gwarancji na części - na całym świecie.
Rheon VX to seria bezstresowych dzielarek, które mogą dzielić większość ciast - nawet bardzo wilgotne. Od chleba żytniego w blasze po włoski chleb płaski ciabatta.
Najważniejsze zalety urządzenia:
- Maszyna dzieli ciasto nie według objętości, ale według wagi – stąd dokładność masy każdego produktu,
- W procesie podziału ciasta maszyna nie wywiera nacisku na samo ciasto, ale wręcz przeciwnie, nadal wyrabia ciasto wewnątrz maszyny – w związku z tym gluten ciasta nie ulega zniszczeniu, a pozostaje "żywe" - dlatego nie są wymagane żadne chemiczne dodatki do żywności,
- Maszyna jest niezwykle kompaktowa i cicha – stąd wolna powierzchnia w produkcji i spokojna praca podczas cięcia ciasta,
- Pod względem niezawodności nasze maszyny zajmują pierwsze miejsce wśród takich maszyn – dlatego długi okres pracy maszyny (żywotność produkcji wynosi 25 lat),
- Maszyna jest wyposażona w Panel sterowania "Touch Screen",
- Maszyna współpracuje z każdym rodzajem ciasta (z wyjątkiem ciasta francuskiego), o dowolnej twardości wilgotności i składzie.
Dane techniczne:
Dedpfxjvy Ua Te Ab Ujwc
- Wydajność: do 800 kg/h,
- Szerokość testu na wyjściu: 130-150 mm,
- Szeregowość: 1 lub 2 rzędy,
- Zakres ciasta w jednym rzędzie 150 - 1200 g,
- Zakres ciasta w dwóch rzędach 75- 600 g.
- Lej na 42 l (ok 20-30 kg ciasta).
Gwarancja: 6 miesięcy gwarancji na części - na całym świecie.
Dostawca
Wskazówka: Zarejestruj się bezpłatnie lub zaloguj, aby uzyskać dostęp do wszystkich informacji.
Zarejestrowany od: 2024
Wyślij zapytanie
Telefon & Fax
+48 532 3... ogłoszenia
Twoje ogłoszenie zostało pomyślnie usunięte
Wystąpił błąd